IMG_20160724_121051
Shitet Tuoareg 2.5 Turbodizel direkt nga nje bashkatdhetar i cili me date 27.07.2016 vjen per pushime nga Zvicra ne Kosovë! Ky VW Touareg eshte jashzakonisht mire i rujtun. Çmimi i blerjes ne Zvicer 16.000 euro, ne Kosove shitet aq sa eshte çmimi i tregut per momentin. Nga qe pronari eshte i interesuar te bleje banese 2-3 dhomëshe ne Prishtine ne Bulevardin Enver Maloku, ky Touareg mund te jipet si kompensim kurse pjesa e mbetur te kompenzohet me para !
Per info kontaktoni telefonat:+41435267211 CH dhe +38649365208 KS ( me viber) ose na shkruani ne oferta.kerkesa@bshz.ch