IMG_20160704_185250
Sot ne Kumanove mijera protestues pritestuan dhe kerkuan drejtesi per vrasjen e 4 vhecarit Almir Aliu nga vrasesi B.I. Ne proteste per t’marr pjese kishin ardhur shqiptarë nga vise te ndryshme te trojeve etnike shqiptare. Protestuesit kerkuan denimin maksimal te vrasesit.
Protesta perfundoi e qete.