baby-164897_640

Jemi një çift i ri dyte në punë! Jemi ne kerkim te nje kujdestareje per djalin tone 1 vjeçar. Nga qe me pasaporte te Kosoves nuk mund t’ju rregullojme vizen, presim kandidate  nga Maqedonia, Lugina e Presheves dhe Shqiperia.

Per informata tjera na shkruani ne info@bshz.ch