Pershendetje! Quhem Xhulia. Kam mbaruar universitetin per fizike dhe kam fituar masterin ne degen Biomedical Engineering ne Bern. Kam nevoj per nje familje host ne shtator. Mund te ndihmoje me punet e shtepise, me mbajtjen e femijeve dhe me mesimin e tyre. +355698232768 viberi im. Faleminderit.