punonjes fabrike
Quhem Elvin Kocibeli datelindja 27-03-1976, i lindur ne Korce dhe banues ne Tiranë. Nga korriku 2016 jam vendosur ne qytetin Rothristit te kantonit Argau me lejeqëndrim dhe vize pune te rregulluar. Kerkoj pune si saldues, punonjes hidrosanitar ose si punonjes per pune te ndryshme ne uzina e fabrika.
Ne Shqiperi kam punuar si saldator elektrik dhe si hidraulik.