Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/bshzchbs/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Projekte | Projekte

Sigurimi kolektiv i anëtarëve dhe simpatizantëve të shoqatës Bashkësia Shqiptare në Zvicër. 

Marrëveshja për sigurim kolektiv, mes Helsana Group dhe shoqatës “Bashkësia Shqiptare në Zvicër” e nënshkruar në v. 2007, ju mundëson gjithë anëtarëve dhe simpatizantëve të “Bashkësisë Shqiptare në Zvicër” që të përfitojnë lirim në gjitha sigurimet shtesë te Helsana Group.
Për informata mund t`na kontaktoni në tel:043- 526 72 11, Mobil: 076-388 09 57 ose t`na shkruani në E-mail: info@bshz.ch

FORMULARËT PËR SHKARKIM

Per anëtarët dhe simpatizantët e Bashkësisë Shqiptare në Zvicer që janë të siguruar os eduan te sigurohen te Helsana Group
Downloado formularin e dëshmisë së anëtarësisë