Në emrin tim dhe në emër të shoqatës “Bashkësia Shqiptare në Zvicër”, me rastin e festës së 1 gushtit, popullit

Menjëherë pas publikimit të një videoje, në rrjetin social facebook, Fondi Humanitar i Fshatit Dobrosin, filloi aksionin humanitar, që Elfete

Një nga prioritetet e Qeverisë së ardhëshme të Kosovës, e cila pritet të themelohet gjatë muajit nëntor, padyshim se duhet

“Bashkësia Shqiptare në Zvicër”, denon aktin e shkatërrimit të bustit te At Shtjefën Gjeçovit ne fshatin Zllakuqan të komunës së

Në emer të shoqatës “Bashkësia Shqiptare në Zvicër”, te gjitha organizimve qe gravitojne ne Bashkesi, i shprehim ngushellime familjes Mahmuti

St.Gallen , 17 shkurt 2019 Ne St.Gallen te Zvicres, ne organizim te shoqates “Memedheu”, u be promovimi i librit FITORJA

Në kuadër të punës sime, në muajnë maj të këtij viti gjatë vizitës të fshatit Vich që gjindet në regjionin

(Në qytetet me « mejtepe » ku lexohet e mësohet arabisht, shkolla shqipe nuk ka asnje nxënës!) Rastësisht duke shfletuar

(Në qytetet me « mejtepe » ku lexohet e mësohet arabisht, shkolla shqipe nuk ka asnje nxënës!) Rastësisht duke shfletuar

Dy fjalë mbi librin autobiografik te mesueses se pare shqiptare e cila hapi shkollen e pare shqipe, te ketj libri