Mijëra shqiptarë vazhdojnë të jenë pa nënshtetësinë e Maqedonisë dhe ky problem vazhdon të heshtet, edhe para diplomatëve të lartë

Përfitoni edhe ju nga lirimi që i është dhënë ‘Bashkësisë Shqiptare në Zvicër’ nga Helsana Grupe ! Nëse jeni të siguruar

Në mediat ndërkombëtare tashmë ka filluar të publikohen fotografitë e politikanëve në Brazil të lidhur për shtylla elektrike Këtë gjest

Dy Korriku 1990 është dita kur Delegatët e Kuvendit të Kosovës me anë të Deklaratës Kushtetuese shpallën Kosovën Republikë! Kjo

Varrimi i djaloshit 4 vjeçar Almir Aliu nga Kumanova, i cili ndrroi jetë dje si pasoje e goditjes se qëllimshme