Ne Konstanz te Gjermanise me 07.09.2016 ndërroi jetë Rrustem Selca, njeri nga balerinët e gjeneratës së parë të Baletit të

Komuniteti shqiptar filloi të organizohet në formë shoqatash me ardhjen e grupeve të para të azilkërkuesve shqiptarë në Zvicër, të

Të nderuar bashkatdhetarë, Ju ftojmë në një mbrëmje të paharruar në Gjenevë ku do të shfaqet monodrama “Apologjia e vërtet

Republika e Kosovës Ministria e Diasporës Qendra Kulturore për Diasporë e Mërgatë Njoftim-Ftesë Bashkatdhetarë të nderuar ! Lufta e fundit

Të gjithë Shqipëtarët me të drejtë vote në Republikën e Kroacisë duhet ta shfrytëzojnë të drejten e tyre për të

Shteti Zvicran i themeluar në v.1291, me modelin e vet te demokracise direkte, sot është model i suksesit ne botë!

Mijëra shqiptarë vazhdojnë të jenë pa nënshtetësinë e Maqedonisë dhe ky problem vazhdon të heshtet, edhe para diplomatëve të lartë

Përfitoni edhe ju nga lirimi që i është dhënë ‘Bashkësisë Shqiptare në Zvicër’ nga Helsana Grupe ! Nëse jeni të siguruar

Në mediat ndërkombëtare tashmë ka filluar të publikohen fotografitë e politikanëve në Brazil të lidhur për shtylla elektrike Këtë gjest

Dy Korriku 1990 është dita kur Delegatët e Kuvendit të Kosovës me anë të Deklaratës Kushtetuese shpallën Kosovën Republikë! Kjo