Të nderuar bashkatdhetar, dashamir te artit skenik, ju njoftojmë se me datë 17.06.2018 nga ora 15, në Restoran Kreuz, Letzistrasse

(Në qytetet me « mejtepe » ku lexohet e mësohet arabisht, shkolla shqipe nuk ka asnje nxënës!) Rastësisht duke shfletuar

Mëngjesin e së martës, në Ebikon të Zvicrës është gjetur e vdekur shqiptarja e zhdukur ditë ma parë, Naime Moni.,

Më 17 mars 2018, në Qendrën Shqiptare per Kulturë dhe Integrim të qytetit Kreuzlingen të Zvicrës, u dha e premiera

Më ka ra te vizitoj seminare te ndryshme te meditimit ku perdoren filozofi e teknika te ndryshme! Ajo qe me

Dy fjalë mbi librin autobiografik te mesueses se pare shqiptare e cila hapi shkollen e pare shqipe, te ketj libri

Në kete shkrim kemi nxjerr disa te dhena per te cilat mendojme se do jene te nevojshme per neneat shqiptare

Luten gjithë shqiptarët me shtetësi zvicrane, me vendbanim në vendet e poshtshënuara të kantonit Solothurn, që me datë 12 mars

Nga Lis Bukuroca Të kisha borxh një përgjigje kur pate kundërshtuar artikullin Rugovizmi nuk është gandizëm. Nuk të pata kundërshtuar