FB_IMG_1488048560412

Luten gjithë shqiptarët me shtetësi zvicrane, me vendbanim në vendet e poshtshënuara të kantonit Solothurn, që me datë 12 mars 2017 të dalin në zgjedhjet kantonale dhe ta votojnë kandidatin shqiptar të partisë CVP – z. SHPETIM XHEMAILI.
Ja lista e vendbanimeve te kantonit Sollothurn që mund ta votojne z. Xhemaili: Olten,Trimbach,Wisen,Kienberg,Stüsslinge,Rohr, Erlinsbach, Niedererlinsbach, Lostorf, Winznau, Hauenstein-Ifenthal,Obergösgen, Niedergösgen,Eppenberg,Wöschnau,Schönenwerd, Gretzenbach, Dulliken, Däniken, Walterswil, Starrkirch-Wil Wangen bei Olten, Rickenbach, Hägendorf, Kappel, Boningen, Fulenbach dhe Gunzgen.