St.Gallen , 17 shkurt 2019

Ne St.Gallen te Zvicres, ne organizim te shoqates “Memedheu”, u be promovimi i librit FITORJA DIPLOMATIKE e dr.Sabri Kiçmarit. Tubimin promovues e moderoi poeti dhe veprimtari Isuf Sherifi. “Fitorja Diplomatike” është nje liber i zhanrit te literatures diplomatike, ku autori flet per periudha te rendesishme nga perspektiva e veprimtarit aktiv.

Autori i librit Sabri Kicmari, foli per librin per jeten e tij dhe te miqeve te tij dhe u pergjigj ne pyetjet e shumeta qe i bene te pranishmit. Dr. Kicmari është nje politikan i profilit te rralle diplomatik i sprovuar ne ilegale, ne lufte dhe ne diplomaci. Ishte kenaqesi pjesmarrja ne promovim dhe takimi me autorin e librit dr. Sabri Kiçmari.

St.Gallen